Ny bestyrelse klar til at give dig en grønnere hverdag

25. februar 2022
Dekorativt
Holdet er sat til den nye bestyrelse i Fors A/S, der har store ambitioner, når det gælder grøn omstilling i lokalområdet.

Så er der sat navne på de nye bestyrelsesmedlemmer hos Fors A/S. Den består af både nye ansigter og gamle kendinge. Bestyrelsen er sammensat efter et kundevalg, medarbejdervalg og kommunalvalg, der alle blev afholdt i efteråret.

- Det er vigtigt for os i Fors A/S, at vi er bredt repræsenteret i bestyrelsen. Vi træffer beslutninger, der har betydning for mange forskellige menneskers hverdag. Netop derfor er diversitet også her afgørende for at træffe de bedste beslutninger for vores kunder, fortæller formand Claus Juhl fra Fors A/S.

Bestyrelsen tiltrådte officielt den 1. februar 2022 og bestrider posten frem til 2026. Bestyrelsen står overfor en lang række beslutninger, der skal placere Fors A/S som en aktiv aktør og samarbejdspartner inden for den grønne omstilling. Det gælder blandt andet grundvandsbeskyttelse, udbredelse af grøn fjernvarme, miljøvenlig håndtering af spildevandet og endnu mere genanvendelse af vores affald. Samtidig skal bestyrelsen sikre, at virksomheden fortsat har et robust, økonomisk fundament, der kan sikre privat- og erhvervskunder rimelige priser.

- Jeg glæder mig over, at vi står med en stærk bestyrelse. Der er nemlig brug for handlekraft, når det kommer til den grønne dagsorden. Hos Fors A/S kan vi sammen med vores ejerkommuner omsætte den abstrakte klimadagsorden til lokale, grønne resultater og dermed understøtte den grønne omstilling. Bestyrelsen er klar til at være aktive spillere og gode ambassadører for virksomheden, siger Claus Juhl.

Den nye bestyrelse består af:

Formand: Claus Juhl

Politisk udpegede medlemmer: Christina Hvass Hansen (Holbæk Kommune), Kurt Næsted (Holbæk Kommune), Jens K. Jensen (Lejre Kommune), Carsten Rasmussen (Lejre Kommune), Jacob Søegaard (Roskilde Kommune) og Torben Jørgensen (Roskilde Kommune)

Medarbejdervalgte medlemmer: Berit Godskesen, Uffe Laursen, Benny Steen Nørby og Jesper Christensen

Kundevalgte medlemmer: Dorrit Lisa Kromann og Jens Christian Refsgaard

Generalforsamlingsvalgt: Søren Jensen