Droneflyvning over Vindinge

14. september 2023 - Fjernvarme
Dekorativt
Fra den 14. september og frem til september 2026 kan man i perioder opleve en drone over Vindinge. Det er Fors A/S, der er flyvende.

Fra 14. september og frem til september 2026 kan man i perioder opleve en drone, der flyver over Vindinge by. Dronens opgave er ene og alene at overflyve veje og udgravninger for at sikre, at fjernvarmeudbygningen i Vindinge bliver så nem for alle som muligt.

Derfor flyver vi med drone over Vindinge

Formålet med at gennemføre droneflyvningerne er at se på området både inden og under anlægsarbejdet. Den løbende droneinspektion afvikles, så vi kan følge med i anlægsprojektets forløb og udforinger samt kontrollere fremdrift og økonomiske afklaringer. Når anlægsarbejdet er færdigt, foretages en sidste droneflyvning for at gøre det klart for entreprenøren, hvad der evt. udestår og skal reetableres bedre.

Konkret om droneflyvningerne

Droneflyvningen vil primært ske på hverdage, og dronen vil ikke kunne se ansigter eller på nogen måde overvåge de overfløjne matrikler.

Den første droneflyvning vil finde sted torsdag den 14. september 2023. Vi vil varsle igen, når vi atter har en drone på vingerne i forløbet.