Brev om ny affaldsbeholder sendt til kunder i Holbæk Kommune

29. januar 2022 - Affald
Dekorativt
Bor du i Holbæk Kommune kan du snart byde et nyt medlem af affaldsfamilien velkommen. Den nye affaldsbeholder er en del af Holbæk Kommunes nye udvidet affaldsordning, som skal bidrage til, at endnu mere affald bliver genanvendt.

Den første juni 2022 træder den udvidede affaldsordning i kraft i Holbæk Kommune. Det betyder, at alle husstande i kommunen i løbet af foråret modtager en ny affaldsbeholder til pap og en miljøkasse til farligt affald. Desuden skal mad- og drikkekartoner fremover sorteres i samme beholder som plast.

Den nye affaldsordning bliver indført som følge af Folketingets beslutning om at ensrette affaldssorteringen i Danmark for at sikre endnu mere genanvendelse.

De første husstande i Holbæk Kommune vil modtage deres nye affaldsbeholder efter påske, og vi vil løbende orientere om udrulningen af den nye ordning, ligesom vi altid er klar til at besvare dine spørgsmål.

- Vi ved hvor vigtigt, det er for vores kunder, at de føler sig godt informeret, når vi laver ændringer på deres affaldsordning. Det gælder alt fra tømmedag til gebyrer, og som nu, at de skal have en ny affaldsbeholder, siger Annette Vangslev og tilføjer:

- Derfor har vi allerede lagt information på vores hjemmeside, og vi vil løbende sikre mere information til kunderne. Det bliver både via et brev i e-Boks, men også via løbende opdatering af vores hjemmeside og sociale medier, tilføjer hun.

Læs mere om den nye affaldsordning her: https://www.fors.dk/mere-sortering/